Om os

Powering the Future

Intergraph er den førende global leverandør af engineering og geospatial software, som hjælper kunder til at visualisere komplekse data. Virksomheder og regeringer i mere end 60 lande stoler på Intergraphs industrispecifikke software, som tager hånd om enorme mængder data og tilfører intelligente løsninger, der garanterer bedre, sikrere og smartere processer og infrastruktur. Intergraphs software og tjenester sætter kunderne i stand til at bygge og drive mere effektive fabrikker og skibe, udarbejde intelligente kort og sikre både essentiel infrastruktur og millioner af mennesker i hele verden.

Intergraph er en del af Hexagon (HEXA B på Den nordiske Børs), som er en førende global leverandør af teknologiske løsninger inden for design, præcisionsmåling og visualisering, der hjælper kunder med at designe, måle og placere objekter samt behandle og vise data.

Læs om vores ISO 9001-certificering

Intergraph har to divisioner:

Hexagon Safety & Infrastructure

Hexagon Safety & Infrastructure tilbyder geodata-baserede løsninger til brancher inden for militær og efterretning, beredskab, stat og kommuner, transport, fotogrammetri, forsyning og kommunikation. Intergraph Government Solutions (IGS) er et uafhængigt datterselskab, som håndterer klassificerede opgaver for USA.

Download Brochure | Læs mere

Intergraph Process, Power & Marine (PP&M)

Intergraph PP&M er verdens førende leverandør af engineering software til design, konstruktion og drift af fabrikker, skibe og offshore-faciliteter. Intergraphs engineering-løsninger hjælper brugere med at øge produktiviteten, accelerere projektudførelser og være et skridt foran.

Download Brochure | Læs mere

Vores vision er at tage hånd om vores komplekse verden og åbne muligheden for at se ind i alle verdenshjørner. Vi omformer komplekse data til tydelig og målrettet information, hvilket gør kunderne i stand til at tage hurtigere og smartere beslutninger.

Right Hand
 
© Copyright 2010 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/22/2017 1:28:32 PM