Historie

Intergraph blev købt af hexagon i 2010

Intergraph er en del af Hexagon (HEXA B på Den nordiske Børs), som er en førende global leverandør af teknologiske løsninger til design, præcisionsmåling og visualisering, der hjælper kunder med at designe, måle og placere objekter samt behandle og vise data.

Som aldrig før er virksomheder og organisationers succes afhængig af deres evne til hurtigt og præcist at løse problemstillinger. Intergraph har gennem de sidste 40 år været med til at løse disse problemstillinger for virksomheder og offentlige myndigheder takket være udviklingen af innovative IT løsninger. Allerede fra begyndelsen i 1969, under navnet M&S Computing Inc, var vi med til at løse én af datidens store problemer – den første månevandring. I det videre arbejde, assisterede vi NASA og det amerikanske militær i udviklingen af systemer, som kunne anvende real-time beregninger til missil-styring.

Siden dette indledende arbejde har vi været pionerer indenfor udviklingen af Interaktive Grafiske Systemer. Dette gjorde det muligt for ingeniører at vise og interagere med tegninger og associeret alphanumerisk information. Disse systemer blev hurtigt udbredt og kendt for at bruge applikationsorienteret bruger interface, som taler til brugeren i deres applikationssprog i stedet for i programmeringstermer.
I takt med at virksomhedens og vores teknologi's anseelse voksede, blev vi kendt som pioneren inden for interactive computer graphics – heraf navnet Intergraph.

Ved at kombinere teknologien med den opbyggede know-how, satte det os i stand til at udvikle den første version af vores originale grafiske software kerneprodukt – det såkaldte Interactive Graphics Design System (IGDS).
I 1980 ændrede vi navn fra M&S Computing til Intergraph Corporation. Intergraph blev børsnoteret i 1981 og blev handlet på NASDAQ under symbolet INGR. I 40 år har vi været markedsledende indenfor vores forretningsområder og løst kunders problemer, ved gennem tiderne, ved innnovativ kombination af grafisk software og hardware.

Intergraph har afhændet hardware forretningen og fokuserer i dag udelukkende på software og services. Med over 4.000 medarbejdere fordelt på over 60 lande er vi indstillede på at gøre en forskel i vores verden.

Læs mere (EN)

Right Hand
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/20/2017 4:31:22 AM