Vision, Mission & Værdier

Vision & Mission

Hexagon Safety & Infrastructures vision er at hjælpe organisationer og virksomheder til at se verden tydeligere.

Hexagons mission er at gøre offentlige myndigheder og virksomheder verden over i stand til at træffe bedre og hurtigere operationelle beslutninger. Vores unikke software og serviceydelser gør det muligt for vores kunder at organisere store mængder af komplekst data så de bliver overskuelige og forståelige gennem visuel repræsentation.

Hexagon Safety & Infrastructures teknologi gør det ydermere muligt for vores kunder at gøre deres produkt mere sikkert. Vi skaber intelligente kort, styrer aktiver og infrastrukturer, bygger og driver bedre fabrikker og skibe og udsender udrykningskøretøjer til dem i nød. Hexagon ønsker at opnå respekt og tillid hos vores kunder gennem stort engagement og branchekendskab, forpligtigelse over for vores kunders succes og en lang tradition for teknisk innovation.

Værdier


Vi er
RESULTATBASEREDE
.

Vi anser ydelse for at være vigtigere end procedurer, vi sætter forventninger, der kan måles, og vi underbygger vores arbejde for at nå de resultater, vi ønsker.

Vi er PROFESSIONELLE.

Vi er ærlige fagfolk, som forstår vigtigheden af at kende vores forretning, overgå forventningerne og undgå bureaukrati i vores arbejde.

Vi er KUNDEORIENTEREDE.

Vi ved, at vores kunders succes er afgørende for vores egen, og at den afhænger af vores evne til at tale åbent og sætte klare mål for, hvordan vi kan imødekomme kundernes behov.

Vi er INNOVATIVE.

Vi forstår vigtigheden af at være innovative for at imødekomme vores kunders skiftende behov, og at muligheder skal plejes og udvikles hurtigt.

Vi er DYNAMISKE.

Vi er ikke bange for at prøve nye ting og benytte os af vores decentrale struktur for at kunne træffe hurtige beslutninger, tage kalkulerede risici og finde nye muligheder.

Vi er ENGAGEREDE.

Vores sprudlende energi og store engagement kommer tydeligt til udtryk i vores dedikation til arbejdet, vores lyst til at gøre, hvad vi gør, og det tempo, vi løser opgaverne i.

ight Hand
 
© Copyright 2010 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/22/2017 1:33:32 PM