Dansk Intergraph Brugerkonference 2013

Munkebjerg Hotel, Vejle - 13. - 14. marts

Som du nok har hørt, var der i julen ildebrand på Munkebjerg Hotel i Vejle. Vi er dog glade for at kunne fortælle, at det ikke betyder noget for Intergraphs årlige brugerkonference, og at Munkebjerg Hotel derfor igen i år vil danne ramme om to dage fulde af produktnyheder, kundecases og networking. Konferencen finder sted d. 13. og 14. marts., og programmet byder på tre spor: Tips & tricks, Ledningsregistrering og GIS.

Årets hovedtaler er Maximilian Weber, som er chef for Intergraph Utilities and Communications i EMEA. Max vil præsentere Intergraphs vision og strategi for de kommende år. Der vil også være mulighed for at blive opdateret på alle nyhederne i GeoMedia 2013, når seniorkonsulent Robert Gammon fortæller om den største release af GeoMedia-produktlinjen i fire år.

Traditionen tro byder konferencen også på en lang række præsentationer på højt fagligt niveau inden for geodata og ledningsregistrering.

Du kan finde det fulde program her eller på http://webgis.naturgas.dk/konference/program2013.pdf

Ud over en masse værdifulde faglige input, kan vi love dig, at der bliver rig mulighed for at netværke med nye og gamle bekendte fra GIS-branchen såvel om dagen som onsdag aften, hvor der er festmiddag med underholdning.

Du kan tilmelde dig på http://kortcenter.dk/konference. Tilmeldingsfrist er d. 9. februar; herefter stiger prisen med 500 kr. Af hensyn til planlægning af rumfordelingen må du meget gerne tilkendegive, hvilke sessioner du forventer at deltage i. Når du er tilmeldt, kan du via tilmeldingssiden se den samlede tilmeldingsliste, hvor dit navn gerne skulle fremgå.

Vi ser frem til at møde dig i Vejle til to indholdsrige og spændende dage!

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte salgs- og marketingkoordinator Rikke Carlsen på tlf. 5214 1592 eller på mail

rikke.carlsen(FJERN-DETTE)@intergraph.com

Husk at slette "(FJERN-DETTE)" fra mailadressen, før du sender mailen.

Right Hand
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/17/2017 5:56:22 PM