Helt til tops i Vegas

- med DIB på HxGN LIVE 2015

 

Scenen på HxGN LIVE 2015

HxGN LIVE er Hexagons store internationale brugerkonference, som hvert år tiltrækker tusindvis af besøgende fra hele verden – også fra Danmark, hvor Dansk Intergraph Brugerforening (DIB) altid er stærkt repræsenteret på konferencen.

Great stories – fra Las Vegas til Hong Kong

I år afholdes der HxGN LIVE både i Las Vegas og som noget nyt i Hong Kong til efteråret. Fælles for dem begge er, at de samler det bedste fra alle områder og virksomheder i Hexagon-koncernen, herunder også Intergraph.

Publikum

Deltagerne bliver budt på alt lige fra keynotes med store visioner og sceneshow til dybdegående præsentationer og undervisning, hvor de selv kan få fingrene i dejen så at sige. I pauserne åbnes der for den gigantiske kombinerede udstilling og frokost-lounge The Zone, hvor man kan få demonstreret software, droner, måleudstyr og meget andet, mens man stiller sulten. Og så er der selvfølgelig rig mulighed for at skabe nye kontakter eller få genopfrisket de gamle ved de sociale events, der runder hver konferencedag af.

Udendørs networking ved konferencen

 

 

International ros til DIB og de danske Intergraph-brugere

HxGN LIVE i Las Vegas løb af stablen 1.-4. juni og bød på masser af spændende nyheder og møder for de syv danske deltagere, ikke mindst for repræsentanterne fra DIB, Knud Søndergaard (HOFOR), Susi Finkielman (Frederiksberg Forsyning) og Rico Jensen (Lolland Forsyning).

Fællesbillede Bag kulisserne

Vi i Intergraph Danmark er selvfølgelig særdeles glade for, at vi har en aktiv, inspirerende og dynamisk brugerforening, men også på internationalt niveau er der respekt for de danske brugeres engagement. DIB’en blev således nævnt i flere keynotes og præsentationer og fik blandt andet ros for sin evne til at give konstruktiv feedback og forbedringsforslag videre til produktcentret i Huntsville.

De danske deltagere benyttede sig af konferencen til at mødes med nogle af de centrale medarbejdere i Intergraphs produktcenter til en udveksling af ideer og feedback.

Knud og Susi med Steven Cost

Susi og Knud fik også lejlighed til at mødes med Intergraphs præsident, Steven Cost, til en snak om release-flows og produktudvikling. Steven Cost blev ved samme lejlighed inviteret til at holde årets keynote ved DIB-årsmødet 2016. Vi krydser fingre for at kunne byde velkommen til ham på Munkebjerg Hotel næste år.

Sidst men ikke mindst blev der også tid til at opleve lidt af Las Vegas og Nevada med en (meget varm!) udflugt til Death Valley og den efterhånden traditionsrige Nordic Dinner, hvor 30 deltagere samledes til networking og en bid brød.

Vi vil fra Intergraphs side gerne sige tak til alle de danske deltagere for en fremragende tur og konference!

 

SE OGSÅ:

Der er blevet optaget mange timers video ved HxGN LIVE fra både keynotes, præsentationer og The Zone. Gå på opdagelse her (du kan filtrere videoerne på årstal og på område).

HxGN LIVEs Facebook-side kan du se mange flere billeder fra konferencen.

Susi har været sød at lade os bringe nogle af de billeder, hun tog undervejs.

Karen og Karen

2 x Karen fra Product Center

 

Burgermiddag

En bid brød blev der også plads til

 

Udflugt til Death Valley

En varm dag i Death Valley


Right Hand
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 7/27/2017 11:33:29 PM