Dansk Intergraph Brugerkonference 2015

– fra skybrud til speed-dating og processer for viderekomne

Munkebjerg Hotel i Vejle lagde i marts idylliske rammer til den årlige Dansk Intergraph Brugerkonference, der samler Intergraph-brugere fra hele landet i hjertet af Danmark til to dage med præsentationer af produktnyheder, løsninger og brugercases. Her følger en beretning fra DIB 2015.

Vi tog også en masse snapshots, som du kan se her.

Hvis du vil se nærmere på præsentationerne fra DIB 2015, kan du finde dem her. De er samlet i en zip-fil, og det kan godt tage et lille stykke tid at downloade filen. Filerne er gemt bag et password, som kan fås ved henvendelse til Rikke.

 

Konferencens første dag bød på et fælles spor med keynote fra Georg Hammerer, der er global salgschef i Hexagon Geospatial. Sammen med Mikkel Toft, der er partneransvarlig for Hexagon Geospatial i Norden og Baltikum, fortalte Georg om Hexagon Geospatials vision og gav en præsentation af nyhederne i produktporteføljen.

DIB-formand Knud Søndergaard byder velkommen

Velkomst ved DIB-formand Knud Søndergaard

Georg Hammerer - Geospatial Keynote

Georg Hammerer

Mikkel Toft - Geospatial Keynote

Mikkel Toft

Peter Alsing - GeoMedia 2015

Den ellers så garvede Lars Breumlund havde i år måttet overgive sig til influenzaen og blive hjemme. Peter Alsing sprang derfor til i sidste øjeblik, så vi alligevel kunne få præsenteret blandt andet business grafik og andre nyheder i GeoMedia 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Derudover stod tirsdagen i højdemodellens og klimatilpasningens tegn med oplæg om Danmarks Højdemodel  ved Ian Berg Sonne fra Geodatastyrelsen, Skybrudsplanlægning i Aarhus (Lene Bassø, Aarhus Vand) og GeoMedia GRID ved Ole Morsing fra Intergraph. Der blev også plads til en opdatering på LER – Ledningsejerregistret – og hvordan det er blevet meget nemmere at håndtere graveforespørgsler.

Ian Sonne Berg - Danmarks Højdemodel

Ian Sonne Berg

Henrik Suadicani - Hvor er LER på vej hen?

Henrik Suadicani

 

På speed-date med kollegerne!

Festmiddagen tirsdag aften satte rammen for en hyggelig aften og mulighed for at netværke med de andre deltagere. For at få sat lidt ekstra gang i samtalen var der under middagen arrangeret Speed-GIS-dating, hvor vi på ganske kort tid blev præsenteret for helt nye sider af hinanden! Vi blev blandt andet klogere på folks barndomsdrømme, deres største stunder i året der gik, samt deres kæreste ejendele. At dømme efter støjniveauet, der lå langt over Arbejdstilsynets tilladte grænse, så var det en stor succes!

 

 

Onsdag morgen - en innovativ proces

Per Helge Sørensen - DJØF med Løgn

Oven på sådan en hyggelig aften kan det være lidt af et projekt at komme op til første indslag onsdag morgen. Her skal man dog huske på i højere grad at se det som en proces frem for et projekt! Vi havde derfor sat vores lid til, at en koncentreret udgave af showet DJØF med Løgn kunne trække folk ud af dynerne til tiden. Komikeren Per Helge Sørensens vinkel på store offentlige innovationsprojekter … undskyld, -PROCESSER, seminarer på Nyborg Strand og PowerPoint-præsentationer med organisationsdiagrammer var stærkt underholdende og til tider uhyggeligt nøjagtigt!

 

 

 

 

 

 

DJØF med LØGN - underholdning

DJØF med Løgn

Program for DIB 2015

Resten af andendagens program bød på et undervisningsspor med tips & tricks, samt to spor rettet mod henholdsvis GIS og Ledningsregistrering med indlæg om både produktnyheder og cases fra brugerne. Det fulde program kan du se her.

 

 

 

Tilfredse deltagere

Som et nyt tiltag blev evalueringen foretaget online (ja – så er vi for alvor rykket ind i den digitale tidsalder!). Evalueringen viste blandt andet at:

  • Næsten 90% af deltagerne har været på DIB før.
  • Der er generelt stor tilfredshed med Munkebjerg Hotel som konferencested, de overordnede rammer for konferencen samt festmiddag og underholdning – på en skala fra 1-5 bliver alle de ovennævnte vurderet til over 4. Især DJØF med Løgn faldt i deltagernes smag!
  • Der er også stor tilfredshed med det faglige indhold generelt – 78 % vurderer det som ”godt”, mens 12 % svarer ”meget godt”.
  • Der er en god balance mellem brugerindlæg og leverandørindlæg

Derudover er der gode forslag til både indhold og struktur af fremtidige brugerkonferencer. De vil komme i spil i planlægningen af DIB 2016, som finder sted 2.-3. marts 2016 – som altid på Munkebjerg Hotel.

Fra Intergraphs side vil vi gerne sige tak til deltagere og indlægsholdere på DIB 2015 – det var en stor fornøjelse at tilbringe to dage sammen med jer!

Konferencesalen

 

Se flere billeder her

 

 

 

 

Right Hand
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 7/27/2017 3:29:34 PM