Danmarks officielle 112-app vinder pris

 

Geodataprisens publikumspris 2015 gik til 112-app'en, der er udviklet i et samarbejde mellem Geodatastyrelsen, Intergraph, Trygfonden, Rigspolitiet og Københavns Brandvæsen.

112-app'en vinder publikumsprisen ved Geodataprisen

Geodataprisen er stiftet af Geoforum for at sætte fokus på de særligt skarpe anvendelser af geodata i Danmark og uddeltes for første gang i år. I den anledning blev den røde løber rullet ud, champagneboblerne sprang, og de helt store stjerner lagde vejen forbi IDA's flotte lokaler på Kalvebod Brygge.

Den røde løber er klar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til fest med stjernerne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

112-app'en vandt med 47% af stemmerne

Danmarks officielle 112-app sørger for at sende gps-koordinater fra brugerens smartphone direkte til alarmcentralen, når brugeren ringer 112 gennem app'en. Det giver personalet på centralen bedre mulighed for at dirigere udrykningskøretøjerne hurtigere og mere præcist frem til ulykkesstedet og kan i sidste ende være med til at redde liv.

Det er noget, de fleste kan nikke anerkendende til, og 112-app'en blev derfor vinder af årets publikumspris med 47 % af stemmerne i salen foran de to andre nominerede apps, Bredbåndsmåleren og Alpine Buddy.

Resultatet af publikumsafstemningen

 

Steffen Svinth Thommesen fra Geodatastyrelsen præsenterede 112-app'en og tog imod prisen.

112-app'en er i øvrigt tæt på at runde 750.000 downloads og ligger fortsat højt på hitlisterne over de mest downloadede gratis apps i Danmark.

Præsentation af Danmarks officielle 112-app

 

 

Overrækkelse af prisen

 

 

Publikum

 

Right Hand Column
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 7/22/2017 1:24:27 PM