G'day, mate! Velkommen til Kasper

Kasper Rügge er ny mand i Intergraph - vi har fået ham fløjet ind helt fra Australien!

Kasper Rugge

I maj startede Kasper i Intergraphs GIS og Ledningsregistreringsgruppe, hvor han i første omgang kommer til at arbejde med support af G/Technology. Han er 35 år gammel og bor i København med sin kone og deres to små drenge. Når tiden er til det, holdes formen ved lige på racercyklen eller med disc-golf, som er en slags golf der spilles med frisbee.

Direkte fra Down Under
De sidste to år har familien tilbragt i Australien, nærmere bestemt Sydney, hvor Kasper har arbejdet for Schneider Electric med implementering af programmet Aquis, som bruges til hydraulisk modellering af vanddistributionsnetværk. Udstationeringen gav Kasper og familien mulighed for at opfylde en drøm om at komme ud og opleve verden. Selvom Australien og Sydney er en sand Matadormix af kulturer og sprog, er der også mange lighedstræk med fx dansk humor og arbejdskultur, så Kasper og familien befandt sig godt Down Under.

Tilbage til Danmark - og til Intergraph
Danmark begyndte dog atter at trække i familien, der undervejs var blevet forøget med et nyt medlem. Samtidig ville Kasper, der oprindeligt er uddannet inden for Geografi og Geoinformatik, gerne tilbage til at arbejde mere med GIS, og det endte altså med en ansættelse hos Intergraph.

Vi er glade for at kunne byde Kasper velkommen i Intergraph og håber, I vil tage godt imod ham, efterhånden som I får lejlighed til at møde ham over telefonen, mailen eller i virkelighedens verden!

Kasper er ny mand i Intergraph

Right Hand Column
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 7/22/2017 11:32:47 AM