Intergraph GIS & Anlægsregistrering

 

Tre muliti forsyninger vælger Intergraph GIS og Anlægsregister løsning

Nyborg Forsyning og Service

Herlev, marts 2010. Nyborg Forsyning og Service (NFS) har efter et udbud indgået aftale med Intergraph Danmark A/S om leverance af et nyt GIS og Anlægsregister til vand, spildevand, fjernvarme, el og fiber. Løsningen er baseret på Intergraphs brancheløsninger G/DAN-DAS, G/DAN-VAND, G/Varme, G/ELDK og G/COMMS Fiber. G/DAN-DAS og G/DAN-VAND er Intergraphs implementering af DANVAs standard datamodeller. G/Varme datamodellen bygger på DANVAs modelprincipper og er udviklet i samarbejde med COWI og Århus Kommune. Projektet omfatter konvertering af data fra eksisterende systemer, informationsdeling af ledningsoplysninger viaInternetportal,Intranet og Mobil, automatisk behandling af LER forespørgsler samt integration til økonomisystem.

SK Forsyning

Herlev, november 2009. SK Forsyning har efter et udbud indgået aftale med Intergraph Danmark A/S om leverance af et nyt ledningsregistreringssystem til vand, spildevand, fjernvarme og elk. Løsningen er baseret på Intergraphs brancheløsninger G/DAN-DAS,G/DAN-VAND og G/Varme. G/DAN-DAS og G/DAN-VAND er Intergraphs implementering af DANVAs standard datamodeller. G/Varme datamodellen bygger på DANVAsmodelprincipper og er udviklet i samarbejde med COWI og Århus Kommune. Projektet omfatter konvertering af data fra eksisterende systemer, informationsdeling af ledningsoplysninger via Internetportal, Intranet og Mobil, automatisk behandling af LER forespørgsler og integrationer til økonomisystem og netberegningsprogrammer.

Frederiksberg Forsyning

Herlev, august 2009. Frederiksberg Forsyning har efter et udbud indgået aftale med Intergraph Danmark A/S om leverance af et nyt ledningsregistreringssystem til vand, spildevand, fjernvarme og bygas. Løsningen er baseret på Intergraphs brancheløsninger G/DAN-DAS, G/DAN-VAND og G/Varme. G/DAN-DAS og G/DAN-VAND er Intergraphs implementering af DANVAs standard datamodeller. G/Varme datamodellen bygger på DANVAs modelprincipper og er udviklet i samarbejde med COWI og Århus Kommune. Projektet omfatter konvertering af data fra eksisterende systemer, informationsdeling af ledningsoplysninger via Internetportal, Intranet og Mobil, automatisk behandling af LER forespørgsler og integrationer til økonomisystem og netberegningsprogrammer.

 

Right Hand Column
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/23/2017 6:16:00 PM