Beredskab

Intergraph er anerkendt som markedsleder på verdensplan indenfor offentlig sikkerhed (public safety). Intergraph leverer totale løsninger som software, serviceydelser og hardware til politi, brandvæsen, akuthjælp, lufthavnssikkerhed, autohjælp og militær sikkerhed. Læs mere (EN)

  • Kommuner & Regioner For at hjælpe lokale myndigheder med at opretholde og udvide offentlige serviceydelser samt give korrekt, opdateret information til borgere og medarbejdere, leverer Intergraph værktøj til digital forvaltning. Intergraph leverer kvalitetsløsninger og konsulentbistand til at integrere geo-data med de offentlige myndigheder. Dette hjælper vores kunder med at træffe bedre operationelle beslutninger og strømline kritiske offentlige funktioner.

    Se også PDF om GIS og Digital Forvaltning her
  • Sikkerhed Intergraph sørger for at vore kunder kan gøre verden mere sikker ved at forbedre sikkerheden. Vi hjælper kunder med at skabe intelligente kort, administrere udstyr og infrastruktur, bygge og drive fabriksanlæg og skibe, og disponere hjælp til dem der har behov for det – både i fredstid samt i tilfælde af krise.
  • Staten Mange af de data staten bruger er stedbestemte. F.eks. Bygnings- og Boligregistret ( BBR ), Ejendomsstanregistret ( ESR ) og Matrikelregistret. Intergraph betjener offentlige myndigheder verden rundt med GIS totalløsninger til kartografi og kortproduktion, kortlægning og GIS på virksomhedsplan. Lige meget om det drejer sig om administration af luftfotos, etablering af geospacial infrastruktur eller planlægning og styringen af nationalt beredskab, så er der ingen andre der tilbyder den samme lange række af produkter og serviceydelser som Intergraph.

 

 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/17/2017 6:03:32 PM