Intergraph U - vores globale uddannelsesprogram

Øvrig information

Kontakt os

For at få yderligere information om vores software-produkter eller serviceydelser, kontakt venligst Mikkel Toft, salgschef Geospatial NordenIntergraph  har en ambition om at sikre et højt niveau inden for GIS og geodata på globalt plan. Derfor støtter vi hvert år universiteter i hele verden med software for millioner af kroner.

Vores globale uddannelsesprogram, Intergraph U, indeholder mere end blot GIS-løsninger
Vi tilbyder en komplet geospatial-produktportefølje, som forener al vores software inden for GIS, remote sensing og fotogrammetri til både desktop- og servermiljøer. Du får med andre ord adgang til alt!

Ved at stille professionelle GIS-værktøjer til rådighed for undervisere og studerende er det Intergraphs ambition at stimulere innovation, forskning og udvikling på universiteterne på såvel det teoretiske som det praktiske plan, så vi kan sikre et fortsat højt niveau i GIS- og geodata-brancen.

Op til 500 årlige student licenses gratis
Vi tilbyder en gratis Geospatial-pakke på op til 500 licenser årligt til GeoMedia Essentials og IMAGINE Essentials til undervisningsbrug på universiteter og andre højere uddannelsessteder. Dermed får de studerende mulighed for at bruge værktøjerne i fred og ro når og hvor, det passer dem. Licenserne administreres af uddannelsesstedet og inkluderer ikke support.

Derudover har universiteterne mulighed for at købe pakker med server- eller desktoplicenser til Intergraphs mere avancerede GIS-programmer som GeoMedia Pro, IMAGINE Pro og ERDAS APOLLO på årlig eller permanent basis til særdeles fordelagtige priser.

Right Hand
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/16/2017 8:02:00 AM