Enterprise Engineering Software

PP&M
  • Process, Power
    & Marine (PP&M)

    Intergraph PP&M er verdens førende udbyder af engineering software til proces-, kraftværks- & værftsindustrier.

Geospatially Powered Solutions

SG&I
  • Hexagon Safety & Infrastructure
  • Hexagon Safety & Infrastructure er en af verdens førende udbydere af GIS-løsninger inden for områderne beredskab, ledningsregistrering og digital forvaltning.

Process, Power & Marine (PP&M)

I mere end 20 år har Intergraph PP&M stået for nyskabelser inden for proces-, kraftværks- og værftsindustrien. Vi er verdens førende udbyder af engineering software til design, konstruktion og drift af værfter, skibe og offshore faciliteter.

Intergraphs engineering løsninger øger produktiviteten og driver projekter fremad ved at håndtere alle de aspekter inden for design, konstruktion, materialer og behandling af engineering data, som indgår i oprettelsen, driften, vedligeholdelsen og capital Project Life Cycle Management (cPLM) af større projekter inden for procesindustri, kraftværker, marine og offshore.

Intergraph PP&M er en del af Hexagon.

Læs mere

Hexagon Safety & Infrastructure

Hexagon Safety & Infrastructure (før: Intergraph SG&I) har i mere end 35 år været en førende leverandør af geospatiale (GIS-) løsninger inden for områderne beredskab, ledningsregistrering og digital forvaltning.

Vores løsninger retter sig mod aktører inden for forsvaret og efterretningsvæsenet, beredskab, stat og kommune, fotogrammetri samt transport-, forsynings- og kommunikationssektoren. GIS (Geografiske InformationsSystemer) bruges til at analysere og vise geodata som digitale kort, der giver overblik og viden, som gør det muligt at træffe bedre og hurtigere beslutninger i forhold til planlægning, drift og udførelse.

Intergraph Government Solutions (IGS) er et uafhængigt datterselskab, der håndterer klassificerede opgaver for USA.

Hexagon Safety & Infrastructure er en del af Hexagon.

Læs mere

 

 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/22/2017 1:31:46 PM