Hexagon Safety & Infrastructure kursuskalender

Hexagon Safety & Infrastructure udbyder løbende kurser i vores GIS-produkter. Kurserne tilrettelægges efter deltagernes niveau og behov og kan gennemføres enten i vores kursuslokale i Herlev eller on-site hos kunden.

Hvis du gerne vil med på et kursus, men ikke har mulighed for at deltage på de angivne datoer i kalenderen, så kontakt os. Vi forsøger gerne at finde et mere egnet tidspunkt.

Du kan læse mere om alle de GIS-relaterede kurser, vi udbyder, i den komplette kursusoversigt. Er du interesseret i at deltage på et kursus, så send os en mail med dine ønsker og gerne med datoer, der ville passe dig.

Er du på udkig efter et skræddersyet kursus, hvor der arbejdes med jeres egne data, så kan du læse mere om vores specialkurser her.

Kurser 2017


Kursus

Dato Sted Pris
GeoMedia Grundkursus 2. - 3. maj (2 dage) Herlev 8.500,-
GeoMedia Professional
4. maj (1 dag) Herlev 4.500,-
GeoMedia Grundkursus + Pro samlet 2. - 4. maj (3 dage) Herlev 11.500,-

 

Kurserne gennemføres, hvis der er mindst fire tilmeldte deltagere. Af hensyn til plads og tid har vi sat et maximum på 8 deltagere.

Tilmelding og kontakt

Du kan tilmelde dig eller få mere information om Hexagons kurser og priser hos Rikke Carlsen på email eller tlf: 52 14 15 92. Tilmelding er bindende, når du har modtaget bekræftelse.

Afmelding

Du kan afmelde dig uden beregning frem til 3 uger før kursusstart. Derefter betragtes din tilmelding som bindende, og du vil blive faktureret kursets fulde pris.

 

Right Hand

 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 7/27/2017 11:33:27 PM