Transport

 

 

 

 

Offentlige trafik og transportafdelinger i hele verden bruger Intergraphs avancerede GIS løsninger til ledelse, styring, analyse og præsentation af alle former for vej, jernbane og landingsbane. Vores state-of-the-art løsninger tilbyder produkter, processer og erfarne konsulenter som kan implementere løsninger der kan sørge for at transportere mennesker og produkter sikkert, effektivt og uden forsinkelser. Læs mere (EN)

  • Havnetrafik - Intergraphs løsninger til havne forøger skibs og havneanlæg sikkerhed ved at hjælpe med en sikker varetagelse af transport af kargo og passagerer mellem steder.
  • Jernbane - Intergraphs transportløsninger til brug for jernbanedrift er med til at reducerer ventetid og omkostninger, skaber effektiv kapacitet, transporterer gods og passagerer mere sikkert. Intergraphs løsninger er desuden med til at forbedrer kundetilfredshed og energiforbrug samt til at gøre jernbanetransport mere økonomisk bæredygtigt.
  • Lufthavn -Intergraphs løsninger til lufthavne hjælper med at forbedre sikkerheden for passagerne, ansatte og kargo i lufthavne hvilket gør branchen mere sikker, rentable og effektiv.
  • Vej - Intergraphs løsninger hjælper myndigheder med ansvar for trafik og transport med at gøre landeveje og motorveje sikre og teknologisk tidssvarende. Vores transportløsninger reducerer overbelastninger, støtter projekter og programmer som relaterer til forbedringer og information og adresserer mange forskellige branchespecifikke spørgsmål.

 

Right Hand
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/18/2017 7:35:06 AM