Tietoja yrityksestä

The Power To See

Paikkatietohallintaan (SIM) erikoistuneiden ohjelmistojen johtava toimittaja Intergraph Corporation sulauttaa paikkatieto-ominaisuudet turvallisuuteen, mikä auttaa maailman suurimpia hallituksia, puolustusvoimia ja teollisuusorganisaatioita yli 60 maassa hallitsemaan toimintojaan ja suojaamaan infrastruktuuriaan entistä paremmin. Ratkaisujemme avulla nämä organisaatiot muodostavat ja hallitsevat monimutkaisia maailmaa pyörittäviä järjestelmiä ja toimintoja, kuten öljyä ja kaasua, kunnallistekniikkaa, viestintäyhteyksiä ja kuljetusverkkoja sekä kansallista turvallisuutta ja väestönsuojelujärjestelmiä.

Pitkään vuorovaikutteisen graafisen ja Windows®-pohjaisen tietojenkäsittelyn edelläkävijänä toiminut Intergraph on näyttänyt suuntaa toimialalla innovatiivisten tekniikoiden ja lähestymistapojen soveltamisessa. Olemme yli kolmen vuosikymmenen ajan integroineet järjestelmiämme, mukaan lukien monitahoiset suunnittelujärjestelmät, monimutkaiset tiedot ja useat erilaiset yritysprosessit. Tietämykseemme ja kokemukseemme nojaten laajennamme tuotevalikoimiamme ja palvelujamme jatkuvasti, jotta voimme vastata asiakkaidemme alati muuttuviin tarpeisiin.

Visiomme on tarkentaa monisäikeinen maailmamme ja nähdä maailman jokaiseen kolkkaan. Paikkatietotekniikalla muunnamme monimutkaista dataa selkeiksi tiedoiksi, joiden perusteella voidaan ryhtyä toimiin – näin asiakkaamme voivat tehdä toimintapäätöksiä entistä nopeammin ja järkevämmin.

Intergraph Security, Government & Infrastructure (SG&I)

Intergraph SG&I provides geospatially-powered solutions to the defense and intelligence, public safety and security, government, transportation, photogrammetry, utilities and communications industries. Intergraph Government Solutions (IGS) is an independent subsidiary for SG&I's U.S. federal and classified business.

Download Brochure | Learn More

Intergraph Process, Power & Marine (PP&M)

Intergraph PP&M provides enterprise engineering software for the design, construction and operation of plants, ships and offshore facilities.

Download Brochure | Learn More

 

 

Right Hand
 
© Copyright 2010 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/17/2017 10:21:44 AM