Työpaikat

CareersIntergraph on maailman johtava monimuotoisen informaation hallintaan ja havainnollistamiseen keskittynyt ohjelmistojen ja palveluiden tarjoaja. Liikelaitokset ja yritykset yli 100 maassa luottavat teknologiaamme ja palveluihimme parantaakseen liiketoimintansa tuottavuutta ja tehdäkseen paremman tiedonhallinnan avulla nopeampia päätöksiä. Intergraphin pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, Huntsville, Alabama. Intergraph työllistää yli 4000 henkilöä 60 maassa.

Intergraphin Process, Power & Marine (PP&M) liiketoimintayksikkö tuottaa integroituja ratkaisuja ja palveluita prosessiteollisuuden ja voimalaitosten, öljynporauslauttojen sekä laivojen suunnittelun, rakentamisen ja käytön tarpeisiin. Intergraphin IT ratkaisut parantavat asiakkaittemme tuottavuutta ja kilpailukykyä. Yhdistämällä tietokeskeisyyden, sovellusten välisen integraation ja toimivien ratkaisujen uudelleenkäytön sekä sääntöpohjaisuuden, ratkaisumme mahdollistavat parhaan mahdollisen tiedon käytettävyyden laitoksen koko elinkaaren ajan.

 

Intergraph Process, Power & Marine (PP&M)

See if your talents and experiences are a career match for Intergraph Process, Power & Marine within EMIA or one of our other global regions.


There are no vacancies currently advertised for Intergraph SG&I in the Finland.

Job Number Job Title Location Business Unit Date Posted
  Position title Country SG&I Date

Right Hand
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/17/2017 10:07:51 AM