Over Intergraph

Powering the Future

Hexagon Safety & Infrastructure is een wereldwijd toonaangevende leverancier van Spatial Information Management (SIM) software. Organisaties op het gebied van Public Safety en Security, Industrie en Overheid in meer dan 60 landen vertrouwen op Intergraph’s Spatial technologie en services om beter en sneller operationele beslissingen te kunnen nemen. Intergraph’s opdrachtgevers verwerken grote hoeveelheden complexe data die in begrijpelijke visuele representaties worden omgezet, zoals intelligente kaarten, systemen om netwerken te beheren, of schepen en productie bedrijven te bouwen en te beheren. Hierdoor wordt de kritische infrastructuur beheerd ter beveiliging van miljoenen mensen wereldwijd.

Meer informatie over onze our ISO 9001 Certificering.

Intergraph is onderdeel van Hexagon (Nordic exchange: HEXA B), een wereldwijde leverancier van design-, meet-, en visualiseringstechnologieën die klanten de mogelijkheid biedt om objecten te ontwerpen, meten en positioneren en data te verwerken en presenteren.

Intergraph kent twee divisies:

Hexagon Safety & Infrastructure

Hexagon Safety & Infrastructure levert georuimtelijke oplossingen voor defensie en inlichtingendiensten, instanties voor de openbare veiligheid, openbaar vervoer, fotogrammetrie-, nuts- en communicatiebedrijven.

Download de Brochure | Meer informatie

Intergraph Process, Power & Marine (PP&M)

Intergraph PP&M is een wereldwijd toonaangevende leverancier van enterprise engineering software voor het ontwerp, constructie en exploitatie van fabrieken, schepen en offshore facilities. De engineering oplossingen van Intergraph ondersteunen gebruikers bij het bereiken van hogere productiviteit, snellere projectrealisatie en concurrentievoordelen.

Download de Brochure | Meer informatie

 


Right Hand
 
© Copyright 2010 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 7/29/2017 6:32:30 AM