Vacature

SGI06 - Junior Technical Consultants

Vanwege het toenemende aantal opdrachten willen wij bij Intergraph Security, Government and Infrastructure (SG&I) op korte termijn ons team graag uitbreiden met een aantal Junior Technical Consultants.

Als Junior Technical Consultant ontwikkel en onderhoud je vernieuwende applicaties op basis van onze GeoSpatial Technologie, waaronder GeoMedia®, G/Technology®, en I/CAD®.   Voor deze functie beschik je over een afgeronde HBO opleiding op het gebied van informatica en heb je een gedegen kennis van moderne ontwikkelmethoden. Begrippen als .NET, JAVA, RUP en UML zijn voor jou vanzelfsprekend. Kennis van databases als Oracle of SQL server is een absolute pré. We gaan er van uit dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en schrift.

Binnen deze functie krijg je te maken met onze klanten in verschillende sectoren zoals lokale, regionale en nationale overheden, alsmede nuts- en telecombedrijven. Communicatieve vaardigheden zijn dus uiterst belangrijk.

Je wordt betrokken bij direct contact met de opdrachtgevers zowel bij de realisatie van projecten als in een ondersteunende rol door ca. 2 dagen per week te participeren in onze 1e lijns technische ondersteuning.

Deze functie vormt een goede basis voor verdere doorgroei naar een medior/senior positie binnen het team.

De business unit SG&I maakt deel uit van Intergraph Benelux B.V., gevestigd in Hoofddorp. Voor deze functie geldt dat we je een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen bieden en dat we een actuele visie hebben op de balans tussen werk- en privé-leven.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Nathalie Onderwater (Human Resources Representative),
telefoon 023 56 66 666.

Geïnteresseerd? Je kunt je CV met motivatie sturen naar:
Intergraph Benelux B.V.
Postbus 333
2130 AH Hoofddorp, ter attentie van Nathalie Onderwater.
E-mailen kan natuurlijk ook: hr-nederland@intergraph.com

 

Right Hand
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/22/2017 1:26:08 PM