Vacatures

CareersWij, bij Intergraph, zijn van mening dat onze werknemers ons belangrijkste kapitaal zijn. Met onze meer dan 4000 medewerkers in 60 landen zijn wij trots op ons werk en op onze ambitie standaards te zetten en ons te positioneren als marktleider. Wij leggen ons toe op innovatie, omdat dit onze klanten in staat stelt op een andere manier zaken te doen. En sinds bijna 40 jaar bieden wij overheidsinstanties en bedrijven innoverende en krachtige oplossingen in meer dan 100 landen overal ter wereld.

Als u wilt kijken wat uw professionele ontwikkelingspotentieel is en als u een bedrijf zoekt dat zijn groei haalt uit innovatie, creativiteit en diversiteit op prijs stelt en talent en prestaties beloont, dan nodigen wij u uit om de mogelijkheden bij Intergraph onder de loep te nemen. Intergraph biedt concurrerende salarissen en sociale voorzieningen en een bijzonder professionele en stimulerende werkomgeving. Intergraph is een Affirmative Action/Equal Opportunity werkgever M/F/V/D.

Intergraph Benelux B.V.
Human Resources
Siriusdreef 2, 2132 WT Hoofddorp
Postbus 333, 2130 AH Hoofddorp
Telefoon: 023-566 66 66
Fax: 023-566 66 65
E-mail: Human Resources at hr-nederland@intergraph.com

Intergraph BeneluxIntergraph Process, Power & Marine (PP&M)

See if your talents and experiences are a career match for Intergraph Process, Power & Marine within EMIA or one of our other global regions.


There are no vacancies currently advertised for Intergraph SG&I in the Benelux.

Job Nummer Functie Locatie Afdeling

Datum

 

Full details can be viewed here
European Marketing Internship 16/17
Hoofddorp
Marketing
02/05/16

 

 

 

 

International positions

Right Hand
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/20/2017 9:15:56 PM