Building a Smarter World

Locatie

Intergraph PP&M Benelux 2011

Heineken Experience
Amsterdam, NL
29 november 2011

Stadshouderskade 78
1072 AE Amsterdam
Tel: +31 (0)20 523 94 35
Website: www.heinekenexperience.com

U neemt de hoofdingang van de Heineken Experience aan de Stadhouderskade 78. Bij binnenkomst wordt u welkom geheten door een Heineken medewerker die u zal verwijzen naar de ontvangstlocatie op de 5e etage, genaamd de Hopzolder.

Als sinds 1863 markeert de Heineken Brouwerij het begin van de Amsterdamse Pijp. Het is hier dat Gerard Adriaan Heineken de basis legt voor het wereldwijde bierimperium van de familie Heineken. Nadat de brouwerij in 1988 naar elders verhuist, wordt het gebouw opengesteld als museum. In de historische brouwerij prijken nog altijd de prachtige koperen ketels, maar de Heineken Experience geeft meer dan alleen een lesje biergeschiedenis; het laat je Heineken met ál je zintuigen beleven.

Op de bovenste verdiepingen van het historische Heineken gebouw zijn 5 up-to-date zalen gecreëerd, variërend van 50 tot 350m2. Iedere ruimte heeft zijn eigen karakter en is uitgerust met hoogkwalitatieve voorzieningen. De grootste zaal heeft een ruim balkon met spectaculair uitzicht over het centrum van Amsterdam.

De Heineken Experience is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Naast de Heineken Experience is een openbare parkeerplaats voor 250 auto’s. De Heineken Experience heeft zelf geen parkeerplaats. Als u met de auto komt dan kan er geparkeerd worden in Parkeergarage Heinekenplein.

Adres Parkeergarage Heinekenplein
EERSTE VAN DER HELSTSTRAAT 6
1072 NV AMSTERDAM
Tel: 020 - 470 08 88

Openingstijden & Tarief Parkeergarage Heinekenplein
maandag t/m woensdag 7:00-0:00
donderdag t/m zaterdag 7:00-2:00
zondag 9:00-21:00

Tarief voor kort parkeren
€ 3,50 per 55 min. of per gedeelte hiervan.

Meer informatie over parkeren, openbaar vervoer en een route beschrijving vindt u op de site van de Heineken Experience.

Hotels

Hieronder treft u verschillende hotel suggesties aan welke in de buurt van de Heineken Experience zijn gelegen:

Wij verzoeken u vriendelijk direct contact op te nemen met de hotels voor een reservering.Heineken experience

De welbekende Heineken Experience ligt in het hartje van Amsterdam.

Route