Training

Voor het welslagen van de implementatie van een computerondersteund kennissysteem is het aanschaffen en installeren van hard- en software alleen niet voldoende. Het opleiden van de juiste mensen, een vaak onderschat onderdeel, is noodzakelijk om de zeer geavanceerde Intergraph produkten optimaal te kunnen benutten. Intergraph Benelux B.V. is zich hier terdege van bewust en organiseert om deze reden diverse Intergraph software trainingen per jaar.

Diverse in-house trainingen van Intergraph producten worden gegeven volgens een opgesteld trainingsschema. Indien gewenst, kunnen ook trainingen in het eigen bedrijf (on-site) worden georganiseerd.

Van elke training is in het trainingsschema een beschrijving opgenomen. De beschrijvingen bevatten de prijs, een korte omschrijving van de inhoud alsmede de eventuele vereiste voorkennis.

De trainingen worden gegeven volgens een beproefde methode, waarbij instructies worden afgewisseld met oefenblokken, waarin de cursist aan de hand van opgaven de stof zelf kan toepassen. Alle instructeurs beschikken over een ruime praktijkervaring. Zij zijn betrokken bij de certificatie van de producten en worden regelmatig bijgeschoold.

Wat u verder nog moet weten:

Alle trainingen vinden plaats van 9.30 tot 16.30 uur op ons kantoor in Hoofddorp.
Er is een ruime parkeergelegenheid beschikbaar.
Ook met het openbaar vervoer zijn wij makkelijk te bereiken.
Er zijn diverse groepskortingen mogelijk.

Tevens beschikken wij over trainingsruimte in Antwerpen en Brussel (Belgie).

Voor meer informatie of registratie kunt u contact met ons opnemen.

Security, Government & Infrastructure
Telefoon: 31-(0)23-5666 616
E-mail: marion.van.der.bent@intergraph.com 

Process, Power & Marine
Telefoon: 31-(0)23-5666 440
E-mail : martine.verbeek@intergraph.com

 

Right Hand Column
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/21/2017 1:23:43 AM