Stiri locale

2010

ICS – 15 ani de solutii inteligente pentru decizii intelepte

ICS begins the new year in a new office

Intergraph Computer Services Romania incepe 2010 intr-un sediu nou, localizat in inima Bucurestiului. Noua noastra adresa este str. Putul lui Zamfir, 22-24, Sector 1 Bucuresti, 011683.

Toate celelalte date de contact raman neschimbate.

Intergraph® lanseaza Cadrul de Interoperabilitate pentru partajare de informatii inter-institutionala, multi-regionala, cu scopul cresterii capacitatii de raspuns in situatii de urgenta.

Noul cadru de lucru a fost selectat drept unul dintre cele mai bune produse noi pe piata, in cadrul Conferintei si Expozitiei APCO 2009. Intergraph, liderul mondial in solutii de management al interventiilor din domeniul sigurantei si securitatii publice, imbunatateste considerabil colaborarea multi-regionala si inter-institutionala, introducand propriul Cadru de Interoperabilitate, o platforma de interoperabilitate compatibila cu standardul industriei in ceea ce priveste transferul de informatii, Modelul National de Transfer de Informații (NIEM).

Cadrul de Interoperabilitate, construit pe Microsoft BizTalk® Server, platforma server de integrare si conectivitate de la Microsoft, este inclus in ultima generatie de aplicatii de interventie asistata de calculator oferite de catre Intergraph, I/CAD versiunea 9.0. Cadrul de Interoperabilitate permite institutiilor publice sa transfere informatie CAD folosind formatele standard in industrie, permitand in acelasi timp schimbul multiplu de informatii intre aplicatii diferite. Cu ocazia Conferintei si Expozitiei Internationale APCO din Las Vegas, Intergraph a facut recent o demonstratie a felului in care Cadrul de Interoperabilitate faciliteaza schimbul de pachete de informatie (IEPD) pentru Amber Alerts, E9-1-1 CAD catre CAD precum si in cazul notificarilor de evenimente catre un portal extern.

Cadrul de Interoperabilitate a fost ales drept unul dintre primele 15 produse noi si inovative ale anului anunțate in cadrul Conferintei Internationale Anuale a Asociatiilor Comunicatiilor din domeniul Sigurantei Publice tinuta in Las Vegas, in luna august a acestui an. Dupa analizarea a mai mult de 40 de nominalizari, un juriu format din reprezentanti ai Comitetului Editorial APCO a ales pe cele mai noi reprezentative dintre produsele prezente la conferinta. Este pentru al doilea an la rand, cand solutia de siguranta publica a Intergraph a fost selectata pentru acest prestigios premiu. Anul trecut, comitetul de selectie a ales solutia de Business Intelligence a Intergraph pentru generarea de rapoarte, crearea de rapoarte de analiza ad-hoc, precum si transformarea informatiilor in date relevante pentru oferirea de solutii.

”In orice tip de situatie de urgenta, absenta ori prezenta informatiilor critice poate insemna diferenta dintre viata si moarte, spune Chris Colyer, director Alliances & Channel Strategy, Worldwide Enterprise & Partner Group, Microsoft. ”Anuntul de astazi, de prezentare al Cadrul de Interoperabilitate reprezinta un exemplu excelent cu privire la modul in care alianta durabila incheiata intre Microsoft si Intergraph creeaza retele sigure si de mare viteza, necesare imbunatatirii sigurantei si securitatii publice in cazuri de urgenta. Cadrul Interoperabil de lucru, bazat pe Microsoft BizTalk®, faciliteaza colaborarea si schimbul de informatii inter-regional si inter-institutional prin oferirea unei platforme comune pentru restul sistemelor, pentru imbunatatirea planificarii, timpilor de reactie si solutiilor in cazuri de urgenta.

“In cazul institutiilor publice, interoperabilitatea completa este esentiala pentru a veni in intampinarea cererilor din ce in ce mai numeroase din partea cetatenilor in serviciul carora se afla, declara John K. Graham, Presedinte Intergraph Security & Infrastructure, iar Cadrul de Interoperabilitate multi-regionala si inter-instituționala permite institutiilor publice sa transfere informatia cu usurinta, pe parcursul mai multor aplicatii, reducand atat numarul de erori, cat si timpii de raspuns in situatii de urgenta.” Intergraph este unul din liderii mondiali in ceea ce priveste furnizarea de software de administrare a incidentelor si de solutii de raportare. In lume, unul la fiecare 12 oameni este protejat de o solutie Intergraph dedicata sigurantei publice si securitatii.

www.ingr.ro

Right Hand Column
 
© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 12/7/2016 6:11:38 AM