Doua noi aplicatii destinate cresterii eficientei serviciilor de protectie din Sibiu au fost achizitionate

SIBIU, Romania, August 2008 — Serviciul Public de Politie Comunitara continua modernizarea sistemului propriu de dispecerat prin achizitia a doua noi aplicatii destinate cresterii eficientei serviciilor de protectie a bunurilor si cetatenilor din Sibiu.

Prima dintre acestea, "Serviciul electronic pentru monitorizarea resurselor mobile – Solutia Geospatiala pentru Politia Comunitara" permite vizualizarea in timp real a patrulelor pe o harta digitala pusa la dispozitie de Primaria Sibiu. Acest lucru va permite atat o mai buna gestionare a echipelor mobile de politisti comunitari, precum si imbunatatirea timpului de reactie la incidente al acestora prin identificarea si trimiterea imediata a celui mai apropiat echipaj de locul desfasurarii evenimentului nedorit. Cea de-a doua aplicatie "Sistem Gestiune Incidente" permite inventarierea si analiza completa a tuturor incidentelor mentionate in rapoartele agentilor comunitari, precum si pozitionarea spatiala a locurilor de desfasurarea a acestora. Acest lucru permite realizarea de analize si statistici care vor fundamenta si mari calitatea planificarii activitatilor desfasurate de Politia Comunitara, a dezvoltarii de strategii de prevenire a incidentelor, dar si acces mai usor si mai rapid la informatie pentru toti utilizatorii autorizati.

Cu ajutorul sistemului informatic, dispecerul are posibilitatea de a deschide in timp real o fisa a evenimentului raportat de pe teren astfel incat acesta poate aloca cea mai apropiata patrula libera, poate monitoriza evenimentul in timp real si poate dispune orice alte masuri in vederea rezolvarii problemelor agentilor comunitari. Aceasta dezvoltare este parte componenta a Sistemului Informatic Integrat al Primariei si reprezinta o prima etapa in dotarea Politiei Comunitare cu mijloace informatice moderne. Intr-o etapa ulterioara gradul de integrare al acestor aplicatii va creste simtitor.

Acest sistem este un rezultat al colaborarii intre SPPC, PMS, STS si firma Intergraph Computer Services.

Despre Intergraph

Corporatia Intergraph este un dezvoltator global de sisteme de management al informatiei spatiale (SIM). Organizatii pentru siguranta publica, companii si administratii din peste 60 de tari se bazeaza pe tehnologia spatiala a Intergraph pentru a lua mai rapid decizii operationale mai bune. Clientii Intergraph pot organiza volume mari de informatii complexe in reprezentari vizuale usor de inteles, prin crearea de harti pentru administrarea bunurilor, pentru construirea si operarea fabricilor si a vapoarelor si pentru protejarea in situatii critice a infrastructurii si a milioane de oameni din intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.intergraph.com

Intergraph Computer Services
Marcel Foca
Director General
office@ingr.ro

© 2008 Intergraph Corp. Toate drepturile rezervate. Intergraph si logo-ul Intergraph sunt marci inregistrate ale Intergraph Corp. sau ale filialelor sale din Statele Unite sau din alte tari. Alte brand-uri si produse sunt marci inregistrate ale proprietarilor acestora.

Right Hand

© Copyright 2012 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 10/1/2016 3:31:36 AM