Om Oss

Powering the Future

Intergraph Corporation är en ledande global leverantör av engineering och geospatial programvara som gör att kunder kan visualisera komplexa data. Företag och myndigheter i mer än 60 länder förlitar sig på Intergraphs industri-specifika mjukvara för att organisera stora mängder data till begriplig visuella representationer och handlingskraftig intelligens. Intergraph programvara och tjänster ger kunder möjlighet att bygga och driva effektivare anläggningar och fartyg, skapa intelligenta kartor och skydd av kritisk infrastruktur och miljontals människor runt om i världen.

Intergraph verkar genom två divisioner: Process, Power & Marine (PP&M) och Security, Government & Infrastructure (SG&I).

I oktober 2010 förvärvades Intergraph av och är nu ett helägt dotterbolag till Hexagon AB. Hexagon är en ledande global leverantör av system för precisionsmätteknik. Hexagon grundades 1992, har sitt huvudkontor i Stockholm och är noterat på den nordiska börsen (ticker "HEXA B ") med en sekundär notering på Swiss Exchange (ticker "HEXN").

Läs om vår ISO 9001-certifiering

Intergraph Security, Government & Infrastructure (SG&I)

Intergraph SG&I tillhandahåller geospatialdrivna lösningar till försvars-och underrättelseverksamhet, allmän trygghet och säkerhet, förvaltning, transport, fotogrammetri, allmännytta och kommunikationsbranschen. Intergraph Government Solutions (IGS) är ett oberoende dotterbolag för SG&I’s U.S. federala och klassificerade affärer.

Download Brochure | Learn More

Intergraph Process, Power & Marine (PP&M)

Intergraph PP&M erbjuder projekterings-programvaror för konstruktion, tillverkning och drift av anläggningar, fartyg och offshore-anläggningar. Intergraph tekniska lösningar hjälper användarna att öka produktiviteten, accelerera projektgenomförande och få konkurrensfördelar.

Download Brochure | Learn More

 

 

Right Hand
 
© Copyright 2008 Intergraph Corporation - Printed from www.intergraph.com on 8/19/2017 5:16:32 PM